Asociatia PRODUS IN BUCOVINA

Despre Noi

Raitar s-a format în 1991, imediat după evenimentele din ‘89, din dorința și pasiunea unor oameni să muncească și să parvină economic în țara lor. Cu capital 100% românesc, compania Raitar a intrat în industria alimentară, având ca obiect de activitate principal procesarea cărnii și comercializarea cu amănuntul a produselor din carne.

 

Experiența noastră de peste 30 de ani ne-a ajutat să devenim o societate dinamică și inovatoare. În fiecare zi învățăm oamenii să se bucure de viață și să mănânce bine și sănătos.

 

Produsele noastre sunt create pentru familii moderne, active, dar în același timp exigente în selectarea unor produse calitative care să le confere o experienţă culinară specială. Dorim să le asigurăm consumatorilor noștri că în spatele fiecărui produs care ajunge pe masa lor, dincolo de ingredientele de cea mai bună calitate se află și toată priceperea, grija și o parte din sufletul tehnologilor și muncitorilor noștri.

 

Noi ne cunoaștem bine produsele, tehnologiile, reţetele și ingredientele, ne știm clar obiectivele, înţelegem ce-și doresc consumatorii, cum trebuie să arate produsul ideal, știm să răspundem cu profesionalism nevoilor aflate într-o continuă schimbare.

 

Produsele noastre sunt disponibile în peste 35 magazine proprii aflate în Fălticeni, Suceava, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Botoșani, Iași, Bacău,Târgu Neamţ, Piatra Neamţ, București, și răspund așteptărilor clienţilor.

 

Filozofia firmei Raitar este orientarea către cerinţele clientului în toate activităţile desfășurate. Se livrează produse și servicii de calitate în concordanţă cu cerinţele specifice fiecărui client.

 

Punctul de plecare pentru siguranţa obţinerii unor produse top vine din aplicarea unor reţete bune precum și prin folosirea unor ingrediente de înaltă calitate. Calitatea procesului de fabricaţie oferă clientului și consumatorului cel mai înalt grad de siguranţă posibil. Asigurăm extinderea capacităţii și sporirea eficienţei prin investiţii constante în cadrul procedurilor de producţie și depozitare.

 

Avem disponibilitate constantă, siguranţă garantată, preţuri rezonabile.

 

Vă așteptăm cu drag!