Asociatia PRODUS IN BUCOVINA

Despre noi

Raitar s-a format imediat după evenimentele din 1989, din vâltoarea vieţii, din dorinţa unor oameni să supravieţuiască, să muncească și să parvină economic în ţara lor. Legea 31/1991 ne-a dat forţa și încrederea în ideea de a începe o activitate în industria alimentară, așa s-a format cu capital 100% românesc firma Raitar, având ca obiect de activitate principal procesarea cărnii și comercializarea cu amănuntul a produselor din carne.

Am devenit de-a lungul celor aproape 30 ani de activitate o societate dinamică și inovatoare. Am reușit să învăţăm oamenii să mănânce bine și sănătos, să se bucure de viaţă.

Produsele noastre sunt create pentru familii moderne, active, dar în același timp exigente în selectarea unor produse calitative care să le confere o experienţă culinară delicioasă. Vrem să asigurăm pe consumatori că în spatele fiecărui produs care ajunge pe masa lor, dincolo de ingredientele de cea mai bună calitate se află și toată priceperea, grija și o parte din sufletul tehnologilor și muncitorilor noștri.

Noi ne cunoaștem bine produsele, tehnologiile, reţetele și ingredientele, ne știm clar obiectivele, înţelegem ce-și doresc consumatorii, cum trebuie să arate produsul ideal, știm să răspundem nevoilor aflate într-o continuă schimbare.


Produsele noastre sunt disponibile în peste 35 magazine proprii aflate în Fălticeni, Suceava, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Botoșani, Iași, Bacău,Târgu Neamţ, Piatra Neamţ, București, și răspund așteptărilor clienţilor..

Filozofia firmei Raitar este orientarea către cerinţele clientului în toate activităţile desfășurate. Se livrează produse și servicii de calitate în concordanţă cu cerinţele specifice ale fiecărui client.

Vă asigurăm că punctul de plecare pentru siguranţa obţinerii unor produse top vine din aplicarea unor reţete bune precum și prin folosirea unor ingrediente de înaltă calitate. Calitatea procesului de fabricaţie oferă clientului și consumatorului cel mai înalt grad de siguranţă posibil. Asigurăm extinderea capacităţii și sporirea eficienţei prin investiţii constante în cadrul procedurilor de producţie și depozitare.

Avem disponibilitate constantă, siguranţă garantată, preţuri rezonabile.

Vă așteptăm cu drag!