Specialităţi ţărăneşti

  • ANTRICOT ŢĂRĂNESC DE VITĂ
  • Antricot de vită crud-uscat, afumat și condimentat.
  • CEAFĂ CRUD USCATĂ
  • Ceafă de porc, afumată cu lemne de esență tare la fum rece, aromatizată cu condimente naturale.
  • JAMBON ŢĂRĂNESC FĂRĂ OS
  • Produs fiert și dublu afumat din pulpă de porc fără os, cu condimente naturale.
  • JAMBON CU MIERE ŞI ROZMARIN
  • Produs fiert si afumat din pulpă de porc, aromatizat cu condimente naturale și miere.
  • MUŞCHI FILE CRUD USCAT
  • Mușchi de porc crud uscat și afumat, aromatizat cu condimente naturale.
  • MUŞCHI FILE ŢĂRĂNESC
  • Mușchi de porc fiert si dublu afumat, aromatizat cu condimente naturale.
  • MUŞCHI MONTANA ŢĂRĂNESC
  • Mușchiuleț de porc fiert și afumat, aromatizat cu condimente naturale.
  • PASTRAMĂ VITĂ ŢĂRĂNEASCĂ
  • Pulpă de vită fiartă și afumată, aromatizată cu condimente naturale.
  • PASTRAMĂ PORC ŢĂRĂNEASCĂ
  • Pulpă de porc fiartă, dublu afumată și aromatizată cu condimente naturale.
  • PIEPT CONDIMENTAT ŢĂRĂNESC
  • Piept de porc fiert și afumat, aromatizat cu condimente naturale.
  • PIEPT PRESAT HIŢUIT
  • Piept de porc bine ales, se sărează și se condimentează cu condimente naturale și miere de albine, se maturează 10 zile, timp în care se întoarce.
  • PULPĂ PORC HIŢUITĂ
  • Pulpă de porc bine aleasă, se sărează și se condimentează cu condimente naturale, se lasă la maturat 10 zile, timp în care se întoarce.
  • TOCHITURĂ ŢĂRĂNEASCĂ
  • Produs țărănesc din pulpă de porc și cârnați de casă în untură, aromatizat cu condimente naturale.
  • SLĂNINĂ ŢĂRĂNEASCĂ
  • Piept de porc fiert și afumat, învelit în condimente naturale.